Over fepco

Wat wij doen

FEPCO werd opgericht in 1971 en wij bestaan in oktober 2021 maar liefst  50jaar. Sindsdien hebben we ruime ervaring opgedaan in het “sourcen” van kwaliteitsmultiplex over de hele wereld, van Brazilië tot China, van Indonesië tot Rusland. Wij geloven in het aankopen van de hoogst verkrijgbare kwaliteit multiplex tegen de meest aantrekkelijke prijs voor onze klanten.

Altijd de beste deals en service

We Handle It All

Ons Specialisme

Wij handelen in multiplex en andere houtachtige plaatmaterialen in Europa sinds 1971 nadat onze moedermaatschappij, de Far East Plywood Company, een hoofdkantoor opende in Brussel, België.  Vanaf toen is Fepco’s succes gebaseerd op de hooggekwalificeerde en ervaren specialisten die een grondige kennis hebben van de multiplex industrie, logistiek, douane- en andere administratieve formaliteiten.

Toonaangevend binnen de sector

Gedurende reeds 5 decennia, met een jaarlijkse omzet van meer dan 100.000 kubieke meter multiplex, is Fepco uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende Europese trading bedrijven in de sector.

Betrouwbaar

Ons specialisme is aan- en verkoop van multiplex. In de loop der jaren hebben we de aankoop van multiplex uit zeer diverse landen en regio’s uitgebreid: Azië, Latijns-Amerika, Afrika en Oost-Europa. We werken met de beste producenten in Indonesië, China, Maleisië, Brazilië, Chili, Rusland, Oekraïne en andere landen sinds vele jaren en wij werken uitsluitend met betrouwbare handelspartners.

Full Service

Wij zijn traders! Onze hooggekwalificeerde traders zijn in staat om u dagelijks te informeren en adviseren over de mogelijkheden op korte of lange termijn. Onze kracht is onze grondige kennis van de multiplex-industrie en de lokale taal. Wij zorgen voor de logistiek, douane en andere administratieve handelingen om u een ​​complete service te kunnen aanbieden.

Onze Klanten

Onze klanten, groot en klein, ontvangen hun goederen, verscheept via container of breakbulk schip naar een van de dichtstbijzijnde havens in Europa: Antwerpen, Bremerhaven, Hamburg, Nantes, Fos-sur-Mer, Le Havre of naar de haven van hun keuze. Indien gewenst kunnen we een naadloze deur-tot-deur levering organiseren tot aan de finale eindbestemming.

Rechtstreeks van de Bron

Wij kennen de internationale markten en wij werken rechtstreeks met de producenten in de landen van herkomst. Met de hulp van onze lokale medewerkers in Indonesië (Jakarta), Brazilië (Curitiba) en China (Shanghai) zijn we in staat om de kwaliteit van de goederen, de opvolging van de levering en de logistieke procedures op een professionele en efficiënte manier te garanderen.

Wij bieden de beste service in de industrie

Scroll naar boven